Košarkaši Cibone stigli su do prve pobjede u 4.kolu košarkaške lige prvaka protiv Mornara 90:72 (23:21, 23:18, 24:22, 20:11).

Vukovi su vrlo dobro ušli u utakmicu. Od samoga početka Cibosi su krenuli vrlo dominantno, pokazali su svoju nadmoć na terenu pa su tako na odmor otišli sa sedam koševa prednosti.

U drugom poluvremenu nastavili su dobru igru, a potpno su se odvojili u 3/4 i tako došli do zaslužene pobjede.

U redovima Cibone najbolji je bio Žižić sa 21 poenom, dok je kod gostiju najbolji bio Jones sa 20 poena.

“Igrali smo jako dobro obranu. Da smo pogodili sve izrađene šuteve i da nismo izgubili neke lopte razlika bi bila još veća. Sad se moramo okrenuti sljedećem protivniku Uteni. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu” izjavio je nakon utakmice Željko Šakić.

Trener Damir Mulaomerović zadovoljan je igrom svoje momčadi, “Čestitam dečkima na prvoj pobjedi u ligi prvaka. Mornar je ekipa koju treba respektirati i koja igra jednu drugačiju košarku. Moji grači su odigrali odličnu tekmu i drago mi je da su svi koji su dobili minutažu večeras iskorsitili svoju priliku.”

CIBONA: Reynolds 10, Šakić 14, Marinelli, Marić 4, Ćorić, Johnson 12, Rozić 5, Sulejmanović 8, Slavica 12, Joksimović 4, Žižić 21, Gospić.

MORNAR: Hadžibegović 4, Ćalić, Krstić, Jones 20, Radunović 6, Mijović 3, Ellis 18, Vujošević 2, Pantić, Korac, Mugoša 4, Waller 15.