9. kolo ABA lige  priprema nam pravu košarkašku poslasticu. U goste nam dolazi naš dobri stari rival Crvena Zvezda. Utakmica se igra sutra, 12.studenog u 19 sati.

Da uz punu dvoranu i dobre partije možemo doći do pobjede mišljenja je trener Cibosa Damir Mulaomerović “Crvena Zvezda je dobro vođena ekipa, s dobrim trenerom, koji je napravio jednu respektabilnu ekipu. Mislim uz punu dvoranu možemo odigrati jednu dobru utakmicu, pogotovo u zadnje vrijeme kada smo pokazali da igramo dobru košarku. U ovoj utakmici nemamo što za izgubiti. Idemo odigrati hrabro i muški. Ekipa koja je bez poraza i koju će teško netko poraziti u ABA ligi. Ljudski je i imamo se pravo nadati da uz dobre partije mojih momaka možemo doći do pobjede.”

Kapetan Marin Rozić također je naglasio koliko je u ovoj utakmici bitna podrška s tribina ” Dolazi nam neprikosnovena momčad ABA lige koja je osim utakmice sa Igokeom, sve riješila bez imalo problema. Dolaze s jednog teškog putovanja i vjerujem kako nisu u savršenom stanju. Što se tiče nas, mi smo igrački u jednom uzlaznom trenutku gdje imamo dosta pobjeda. Vjerujem da uz pomoć publike koja će nadam se biti mnogobrojna,  imamo našu šansu. Pozvao bih sve navijače da se pridruže nama i našim vjernim Smogovcima, koji nas prate na svim našim utakmicama, da napravimo jedan pravi ambijent i potražimo priliku za jedno fino iznenađenje”

Zbog velikog interesa za utakmicu protiv Crvene Zvezde blagajna KC Dražen Petrović na dan utakmice biti će otvorena od 15 sati. Ulaznice možete kupiti i online putem našeg partnera ulaznice.hr. Cijene se kreću već od 10 kuna za zeleni i žuti sektor.