Dragi prijatelji Cibone,

ovim putem nudimo vam mogućnost učlanjenja u Košarkaški klub Cibona, kao znak vašeg doprinosa i podrške Klubu.

Članarina iznosi 100,00 kn (članska iskaznica + navijačka majica), a učlaniti se možete na BLAGAJNI DVORANE KC D. PETROVIĆ (Savska cesta 28, telefon 01 48 11 984) od 17. rujna svakim radnim danom i subotom od 14:00 do 18:00 sati sve do 17.10.2018., a nakon toga u vrijeme održavanja utakmica!

Svi članovi kluba uz člansku iskaznicu dobivaju prigodnu Cibona majicu!

„Košarkaški klub Cibona, Tuškanac 1a, Zagreb, OIB 95728434073 (dalje u tekstu: „KK Cibona“) brine o obradi Vaših osobnih podataka i zaštiti privatnosti te u skladu s time poduzima sve potrebne mjere, kako organizacijske tako i tehničke, da bi Vaši osobni podatci i privatnost ostali zaštićeni.

Ovim putem Vas obavještavamo kako KK Cibona, u skladu s važećim Zakonom o udrugama (Narodne novine 74/2014, 70/2017) (dalje u tekstu „Zakon“) uredno izvršava obveze koje propisuju odredbe navedenog Zakona. U konkretnom slučaju, u skladu s člankom 12. Zakona, KK Cibona mora voditi popis članova udruge. Kako bi postali član KK Cibone, te kako bi u tom slučaju KK Cibona ispunila svoje zakonske obveze, potrebno je da ispunite sva niže navedena prazna polja s traženim podatcima. Navedeni osobni podatci se prikupljaju i obrađuju isključivo u gore opisanu zakonsku svrhu.

Vaše osobne podatke obrađujemo u skladu s važećim propisima (međunarodnim, europskim i nacionalnim) te najboljoj i važećoj praksi.

U svakom trenutku imate pravo na pristup i ispravak Vaših osobnih podataka na način da nas kontaktirate putem email adrese privatnost@cibona.com

Učlani se!

PODACI O ČLANU

GODIŠNJA ČLANARINA IZNOSI 100,00 kn
NAČIN PLAĆANJA: GOTOVINA

Slanjem podataka prihvaćam članstvo u KK Cibona za aktualnu sezonu!