U 13.kolu Lige prvaka Cibosi gostuju kod SIG Strasboruga momčadi koja je trenutno treća na ljestvici s istim brojem bodova kao Juventus Utena. Vukovi idu u punom sastavu na put, a trener Damir Mulomerović najavio je kako bez obzira na jačinu protivnika, Cibosi u Francusku ne idu s “bijelom zastavom”:

“Čeka nas teška utakmica protiv SIG Strasbourga koji je u ovom trenutku apsolutni favorit. Sa svim poteškoćama i problemima koje smo doživjeli u zadnja dva dana i bez treninga, idemo na utakmicu. Nadam se da neće biti još problema na ovom putovanju i da nećemo kasniti kao s putovanja u Skopju. Dosta smo umorni, međutim probat ćemo odigrati najbolju utakmicu, dati šansu svim igračima i raspodijeliti minute. Pobjeda bi nas sigurno vodila u drugi krug. Strasbourg je favorit, na svom terenu igraju dosta dobro, ali to ne znači da mi idemo tamo s bijelom zastavom.”

Igrač Petar Marić nadovezao se na trenera:  “Utakmica sa Strasbourgom nam je vrlo bitna za prolazak dalje. Bez obzira na stanje u kakvom se nalazimo i na ovo dugo putovanje iz Skopja koje nas je zadesilo, trebamo se što bolje spremiti i otrenirati što stignemo. Probat ćemo ih pobijediti i s time osigurati prolazak u daljnji dio natjecanja.”

Direktan prijenos utakmice možete pratiti u srijedu, 18.siječnja od 20:30 na kanalu Arena Sport 1.