U zadnjem, 14.kolu Lige prvaka, Vukovi dočekuju belgijski Telenet Oostende. Ekipa koja se trenutno nalazi na petom mjestu tablice s 18 bodova.

Realno je za očekivati kako će Vukovi dalje nastaviti natjecanje u FIBA Europe Cupu. Iako bi u teoriji Cibona, ako pobijedi ,mogla proći u drugi krug natjecanja u koji idu četiri prve ekipe iz svake skupine i četiri najbolja peta mjesta. Tako bi Cibosi uz sutrašnju pobjedu i malo sreće mogli proći u drugi krug.  Kako god završilo, protivnika za sljedeći europski dvoboj saznat ćemo 27.siječnja.

Prije nego se sve kockice poslože pred Vukovima je još jedan težak izazov. Momčad Oostendea je vođena našim trenerom Dariom Gjergjom, uz odlične pojedince, Đorđevića, Katića i nekoliko Amerikanaca, sigurno su favoriti ovog susreta, mišljenja je trener Damir Mulaomerović:

“Ozbiljna ekipa s ozbiljnim budžetom. Đorđević, Katić, par dobrih Amerikanaca, radi se o ekipi koja igra vrlo čvrsto i agresivno. Jedna su od najboljih belgijskih ekipa. Dobili su nas vrlo lagano u prvoj utakmici. Sutra je nova utakmica, igra se za prolaz, motivacija je puno veća zbog činjenice prolaza, ali i samih igrača i njihove karijere. Ne možemo reći da smo favoriti jer se radi o dobroj ekipi sa širokim rosterom, ali uvjeren sam da ćemo dobro odigrati ovu utakmicu. Ovom prilikom bih pozvao sve navijače da nas dođu bodriti u što većem broju.”

Ulaznice možete kupiti na blagajni KC Dražen Petrović koja se otvara 2 sata prije utakmice.