U 14.kolu A-1 lige Vukovi su pobijedili Hermes Analiticu rezultatom 80:89 (14:24, 15:28, 36:18, 15:19).

Trener Mulaomerović iskoristio je ovu utakmicu i dao šansu igračima koji su nešto manje igrali u posljednjim utakmicama. Tako su Marinelli, Marić, Gospić, Ćorić i Slavica dobili veću minutažu u ovom susretu.

Vukovi su dominirali od samog početka utakmice. Igralo se agresivno u obrani i u napadu pa su već nakon prvog dijela imali uvjerljivu prednost od +23 (29:52).  Iako se činilo kako je već sve riješeno u prvom dijelu, domaćin se uspijeva potpuno vratiti u igri početkom drugog dijela utakmice. Nekoliko pogrešaka za redom i pad koncentracije kod Vukova, vraća Hermes natrag u igru. Domaćini tako odnose uvjerljivu pobjedu u trećoj četvrtini (36:18) i vode nas u napetu završnicu. S nekoliko iskusnih poteza Cibosa, u zadnjoj četvrtini, utakmica je rutinski privedena kraju i Vukovi zasluženo odnose pobjedu.

Kod Vukova najbolji su bili Marinelli s 22 poena i Slavica s 21 , dok je kod Hermesa najbolji bio Samac koji je također zabio 21 poen.

Trener Damir Mulaomerović nakon suseta: “Uspjeli smo odmoriti naše glavne igrače i dati priliku igračima koji nisu toliko igrali. Mislim da smo prvo poluvrijeme bili maksimalno angažirani, međutim došlo je do opuštanja u drugom dijelu što se ne smije događati. Na kraju je završilo s malih devet razlike, ali već u srijedu igramo novu utakmicu.”

HERMES ANALITICA: Škara, Mandalinić, Raič 14, Samac 21, Svoboda 5, Garafolić 8, Čubela 7, S.Krstanović 2, Ušić 9, Đurinović, Rajić 14, A.Krstanović

CIBONA: Reynolds, Šakić 7, Marinelli 22, Marić 4, Žorić, Ćorić 5, Bošnjak, Rozić, Sulejmanović 4, Slavica 21, Joksimović 8, Gospić 18