Kokarkaši Cibone nisu uspijeli stići do nove pobjede. U 18. kolu regionalne ABA lige izgubili su u gostima od Karpoša 76:70 (15:17, 18:18, 21:17, 22:18).

Utakmica je započela izjednačeno, no Cibosi su držali vodstvo unatoč priključku domaće momčadi te su na poluvrijeme otišli s košem prednosti (33:35).

U drugom poluvremenu, domaća momčad se bolje postavila na terenu, preuzeli su šut i igrali odličnu obranu što ih dovodi do vodstva krajem treće četvrtine. U zadnjoj četvrtini dolazi do pada koncentracije u  redovima Vukova što su Sokoli iskoristili i povećali svoje vodstvo te došli do pobjede.

U redovima Cibone najbolji je bio Sulejmanović s 15 i Luka Žorić s 14 koševa, dok je kod gostiju Perry zabio 20.

Trener  Damir Mulaomerović : ” Bili smo blizu. Utakmica je bila otvorena, ali su oni ipak bili pametniji te su nas na kraju iskažnjavali i pogodili dva šuta. Nije ni lako pogoditi te šuteve na dva poena za nas.  Nismo u datim trenucima bili pametni da iskažnjavamo ekipu Karpoša. Osvrnuo bih se na uvjete igranja na ovakvoj hladnoći. Ne umanjuje to pobjedu Karpoša, ali temepratura u dvorani je bila kao vani. Jedno upozorenje za sve ekipe koje ubuduće gostuju tu jer nije lako igračima igrati pod takvim uvjetima.”

Kapetan Marin Rozić: “Čestitke igračima Sokola koji su bili pametniji od nas. U trenutku smo sezone koji je za nas tranzicijski. Dobili smo novog igrača, izuzetno bitnog igrača, kako u obrani tako i u napadu. Sigurno da će nam trebati neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. Ne ide nam na ruku niti raspored jer igramo svaki drugi dan, ali jednostavno danas nismo bili pravi. Kažnjavali su nas s dva šutera na visokim pozicijama i nismo to rješavali kako smo zamislili. Zaslužena pobjeda domaćina. Izuzetno je bilo hladno u dvorani. To nije nikakav alibi, samo želim reći kako je poprilično nezgodno doći i igrati na ovoj temperaturi.”

KARPOŠ SOKOLI: Jakimovski, Perry 20, Vrkić 8, Sokolov 2, Penov, Trajkovski 19, Bakoc, Sepa 2, Knežević, Labović 12, Zeković 13, Mavra

CIBONA: Reynolds 10, Šakić 11, Marinelli, Marić, Žorić 14, Ćorić, Bošnjak, Rozić 4, Sulejmanović 15, Slavica 6, Joksimović 10, Gospić