U 4. kolu košarkaške lige prvaka Cibosi dočekuju dobro poznatu ekipu Mornara. Vukovi su do sada bez ijedne pobjede. U kompletnom sastavu Cibosi će sutra u lov po prvu pobjedu.

Trener Damir Mulaomerović najavio je utakmicu “Nadam se prvoj pobjedi u Fibinoj ligi prvaka. Nažalost izgubili smo zadnje dvije utakmice na jednu loptu. Sa sutrašnjom pobjedom, nakon poraza od Budućnosti, dobili bi dodatan motiv za sve ono što nas čeka i što dolazi u sljedećem periodu. Ako se sjetimo naše utakmice u ABA ligi, Mornar je dobar tim i ova utakmica neće biti nimalo laka. Dosta nezgodan roster, sa dosta dobrih igrača i moramo biti maksimalno angažirani i spremni na 40 minuta borbe.”

“Igramo s KK Mornarom, bit će zanimljiva utakmica. To je jedan dobar protivnik za kojeg se moramo ozbiljno pripremiti. Pozvao bih sve navijače da dođu i da nas podrže”, kratko je komentirao sutrašnji dvoboj Paolo Marinelli.

Utakmica protiv KK Mornar je na rasporedu sutra, 9. studenog, u 20 sati u KC Dražen Petrović. Ulaznice možete potražiti na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.  Heja Heja Cibosi!