Košarkaši Cibone izgubili su od Juventus u ligi prvaka 104:82. Vukovi su na put krenuli bez kapetana Rozića, Žižića, Marinellija i Joksimovića te tako bitno oslabljeni nisu uspjeli parirati domaćoj momčadi.
Domaćini su od samoga početka ušli u igru vrlo agresivno pa su tako već na poluvremenu imali prednost od 18 koševa (35:53). Dominacija se nastavila i u drugom poluvremenu. Vukovi se igrom nisu uspjeli približiti Juventusu. Slaba igra Cibosa se nastavila što su domaćini potpuno iskoristili i tako došli do zaslužene pobjede večeras.

Trener Damir Mulaomerović čestitao je Juvnetusu koji je večeras bio bolji: “Juventus je večeras bio bolji. Došli smo bez 3 vrlo važna igrača i dali smo šansu drugim igračima koji nisu do sada imali puno prilike za igru. U svim segmentima igri su bili bolji od nas, od početka do kraja utakmice. Sve im je ulazilo, nismo mogli zaustaviti Diggsa i njihovu tranziciju. Čestitke Juventusu, a mi se okrećemo našem teškom rasporedu koji nas dalje čeka”.

” Od prve minute nismo igrali ono što je trener tražio od nas. Nismo igrali dovoljno agresivno. Znali smo da imaju dobre šutere. Kasnije smo se htjeli približiti, ali već je bilo kasno. Na kraju su zasluženo pobjedili. Bili su bolja ekipa danas” rekao je nakon utakmice Andrija Ćorić.

Težak tjedan za Vukove. Nakon dva uzastopna poraza, u nedjelju protiv Crvene Zvezda i večeras protiv Juventusa, Cibosi se okreću novim izazovima koji ih čekaju. U petak, 18.studenog, u goste nam dolazi Jolly JBS, a  u nedjelju nas očekuje veliki gradski derbi u 10.kolu ABA lige protiv momčadi Cedevite.