Posljednje dvije utakmice u Draženovom domu posjetitelji su mogli uživati u plesnim pokretima članova Rock ‘n’ roll kluba ”LIMBO ROCK” koji ove godine slavi desetu obljetnicu rada. Klub se nalazi u Dubravi i trenutno broji oko 100-ak članova u raznim uzrastima od 5 do 18 godina.

U tom razdoblju klub je postigao izvanredne sportske rezultate i čak preko 150 medalja. Od bitnih rezultata ističemo:  1.mjesto na Državnim Prvenstvima Republike Hrvatske , 1.mjesto na Međunarodnim turnirima u Zagrebu i BIH ,  1.mjesto na Kupu Republike Hrvatske,  1.mjesto na Prvenstvu Grada Zagreba te pobjednici ukupnog poretka Kupa Hrvatske. Zapaženi su rezultati ostvareni i na Svjetskom Prvenstvu i Svjetskim Kupovima u formacijama i parovima.

Rock ‘n’ roll klub ”LIMBO ROCK” je punopravni član Hrvatskog i Zagrebačkog Rock ‘n’ roll saveza, a glavni trener i voditelj kluba je Marijo Hrestak, dugogodišnji plesač sa mnogobrojnim medaljama i nastupima na Svjetskim i Europskim prvenstvima te Hrvatski sudac 1.kategorije.

Bravo cure i dečki!