U 7.kolu A1 lige Vukovi će ugostiti Jolly JBS. Utakmica se igra sutra, 18. studenog, u 18 sati u Draženovom domu. Vukovi bi trebali u kompletnom sastavu, osim bez ozlijeđenog Marinellija, iskoristiti ovu utakmicu kao uigravanje pred veliki gradski derbi protiv Cedevite koji nas očekuje u nedjelju.

Andrija Ćorić dobro poznaje igrače Jollyija “Sutra nas čeka jedna ozbiljna utakmica, dobar protivnik koji je odlično startao sezonu. Imaju dobrog trenera koji je okupio dobro znane igrače. Neki od njih su bili i moji suigrači te zaslužuju maksimalan respekt pogotovo nakon pobjede protiv Zadra. Nadam se da ćemo sutra u punom sastavu, bez nekih lakših ozljeda, odigrati maksimalno angažirano i opravdati ulogu favorita u sutrašnjoj tekmi.”

Istog je mišljenja i trenera Ivica Burić ” Dolazi nam ekipa Jolly vjerojatno s velikim ambicijama. Ne smijemo dozvoliti naše opuštanje bez obzira na put i na umor koji može postojati. U tri dana imamo dvije vrlo ozbiljne i bitne utakmice, Jolly i Cedevita.  Jolly je jedna vrlo ozbiljna ekipa, po mjeri i zato nema opuštanja. Imaju iskusne igrače te ih ne smijemo podcijeniti i pomisliti da će biti lako.”

Utakmica 6.kola protiv KK Zagreb koja je zbog gustog rasporeda odgođena, trebala bi se igrati početkom sljedeće godine. O točnom terminu odigravanja obavjestit ćemo vas naknadno.

Ulaz na sutrašnju utakmicu je slobodan!