hks-logo

Pred nama je finale u koje su zasluženo ušli Cibona i Zadar, dvije ekipe koje su pokazale najviše u ovogodišnjem hrvatskom prvenstvu“, rekao je trener Cibone Velimir Perasović u uvodu današnje press konferencije pod tornjem i nastavio: “Sezona je duga, došlo je već do određenog zasićenja, no to nije nikakav izgovor. U finalu smo da bismo pobijedili i uzeli trofej prvaka Hrvatske. Nadam se da će nam već u sutrašnjoj utakmici pomoći navijači koji su nas nosili dok smo igrali Euroligu. Kada je dvorana puna, mi uvijek igramo bitno bolje.

Što se tiče momčadi i ozljeda, Perasović neće imati na raspolaganju sve igrače:”Čini se da ćemo sutra imati samo osam igrača u rotaciji, a kad na to nalijepite i pravilo da samo dva stranca mogu u isto vrijeme biti na parketu, to je praktički sedam. Vedran Vukušić je pokušao trenirati, ali njega sigurno neće biti u momčadi u utorak, leđa mu još uvijek smetaju. Robert Troha vrlo vjerojatno neće igrati, iako se stvar s njegovim koljenom može popraviti do utakmice i možda će moći pomoći. Vjerojatnije je, međutim, da neće biti obojice.

Prva utakmica igra se već u utorak u 18 sati i 30 minuta. Karte se svakodnevno mogu nabaviti u Fan shopu od 9 do 20 sati, te na blagajni kluba na dan utakmice od 16:30 sati. Imena dobitnika naše nagradne igre objavit ćemo na dan utakmice oko 13:00 sati, a za prijavu još nije kasno 🙂

Raspored doigravanja prve tri utakmice:

  1. utakmica finala: KK Cibona – KK Zadar utorak, 26.05. u 18:30 sati.
  2. utakmica finala: KK Zadar – KK Cibona subota, 30.05. u 17:00 sati.
  3. utakmica finala: KK Cibona – KK Zadar petak, 05.05. u 18:00 sati.