Cibona je započela polufinalnu seriju pobjedom u gostima protiv Šibenika rezultatom 70:67. Druga polufinalna utakmica je na rasporedu sutra, 10. svibnja u 18:00 sati u Draženovom domu.

Momčad je imala svega dva dana za odmor i pripremu. Želja je završiti polufinalnu seriju već u Zagrebu. Opuštanja nema, sutra je nova utakmica, a trener Damir Mulomerović mišljenja je kako još ništa nije gotovo.

“Poslije velike pobjede u Šibeniku ništa još nije gotovo, čeka nas još teža utakmica u Zagrebu. Moramo ponoviti agresivnost i mirnoću koju smo imali u prvoj utakmici. Napadački vjerujem da ćemo biti na razini pogotovo jer igramo na domaćem terenu. Ključ svega je obrana. U Šibeniku je ona u zadnje dvije četvrtine bila na nivou. Maksimalna ozbiljnost i fokus je na sutrašnjoj utakmici i zadacima koje postavimo. Utakmica dolazi u kratkom roku, zbog zauzetosti dvorane nismo mogli igrati u četvrtak. Vjerujem da će moja momčad pronaći snage, volje i motivacije kako bismo završili ovu seriju u Zagrebu i plasirali se u finale,” najavio je tako drugi polufinalni dvoboj trener Vukova Mulaomerović.

Igrač Domagoj Bošnjak vjeruje u prolazak Cibosa u finale “Šibenik je odlična ekipa što su pokazali kroz čitavu sezonu. Svaku utakmicu koju smo s njima igrali ove sezone vrlo lako je mogla otići na njihovu stranu. Iz tog razloga ih ne smijemo podcijeniti, odradili smo samo 50%. Ako odigramo sutra kako smo odigrali u Šibeniku ne bi trebalo biti problema. Vjerujem da ćemo se maksimalno pripremiti i dobiti utakmicu te ostvariti ulazak u finale.”

Ulaznice za polufinalni dvoboj mogu se kupiti na blagajni KC Dražen Petrović koja se otvara 2 sata prije utakmice ili online putem našeg partner ulaznice.hr po cijeni od 10 do 50 kuna.