Pobjedom protiv Zadra 88:66 u trećoj, odlučujućoj utakmici Vukovi su se plasirali u polufinale Prvenstva Hrvatske. Prva utakmica polufinala protiv GKK Šibenik je na rasporedu u nedjelju, 7. svibnja u 18:00 sati na Baldekinu.

Trener Damir Mulaomerović nije imao puno vremena za odmoriti momčad koja već danas u posljepodnevnim satima putuje za Šibenik.

“Čeka nas teška utakmica u Šibeniku. Probali smo se maksimalno odmoriti. Šibenik je imao nekoliko dana više za pripremu i odmor pa su u tom segmentu u prednosti. Mi nakon pobjede protiv Zadra tražimo svoju šansu i probat ćemo doći do pobjede u prvoj utakmici. Bit će dosta teška i zahtjevna utakmica. Vjerujem u svoje momke i siguran sam da ćemo pronaći snage te da smo se dovoljno odmorili kako bismo pružili jednu dobru igru i odnijeli bodove sa Baldekina,” rekao je uoči polufinalnog dvoboja trener Vukova Mulaomerović.

Igrač Željko Šakić nadovezao se na trenerove riječi: “Čeka nas neizvjesna utakmica. Šibenik je malo svježiji nego mi, ali vjerujem u svoju ekipu. Nadam se da ćemo dati sve od sebe kako se ne bismo morali vraćati drugi put dolje.”

Druga polufinalna utakmica se igra u srijedu, 10.svibnja u 18:00 sati u Draženovom domu.