Cibona u četvrtak, 1.lipnja u 20 sati igra 5. odlučujuću utakmicu doigravanja za Prvaka Hrvatske protiv gradskog rivala KK Cedevite.

U gradu vlada prava košarkaška euforija. Za ovaj susret traži se ulaznica više kojih je u ovom trenutku ostao ograničen broj. Klub je obustavio prodaju kako bi omogućio kupnju preostalih ulaznica navijačima na dan utakmice,  na blagajni KC “Dražen Petrović” koja će biti otvorena od 17 sati.

Trener Damir Mulaomerović uoči susreta: “Vidim da je u gradu zavladala prava košarkaška atmosfera. Karata gotovo da i nema. Interes za utakmicu je veliki, već dugi niz godina nije tako bilo. Mi se spremamo polako. Sanirali smo sitne ozljede. Spremni smo i sutra ćemo izaći na teren maksimalno motivirani. Publika koje će biti u velikom broju sigurno će nam u tome pomoći. Glupo je nešto prognozirati, ovo je finale. Činjenica je da smo u ovakvim situacijama ove sezone bili dobri. Vjerujem u svoje momke i na kraju neka pobijedi bolji.”

Na trenerove riječi nadovezao se Željko Šakić: “Da nam je netko rekao na početku sezone da ćemo imati 2-2 i odlučujuću utakmicu na domaćem terenu objeručke bismo to prihvatili. Zahvalio bih ovim ljudima koji nas bodre i koji će doći sutra u dvoranu. Dat ćemo sve od sebe da prekinemo ovaj post od 5 godina i vratimo trofej u klub.”

Utakmicu u direktnom prijenosu možete pratiti na TV Arena Sport.