Košarkaši Cibone u 3. kolu LP, HT Premijer lige, dočekuju ekipu Zaboka. Nakon borbe s virozom i dvije teške utakmice u kojima su poraženi, Vukovi na domaćem terenu traže povratak pobjedama. Utakmica se igra u srijedu, 30. ožujka, od 18 sati. Za ovu utakmicu u prodaju je pušten prigodni paket ulaznica (ulaznice.hr) u kojemu se nalaze ulaznice za utakmicu sa Zabokom po punoj cijeni te one za utakmicu s Igokeom u pola cijene! Također ulaznice možete kupiti i na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice gdje također možete kupiti pojedinačne i paket ulaznice. Za ulaz u dvoranu više nije potrebna EU digitalna COVID potvrda, ali je kapacitet dvorane ograničen na 2500 gledatelja.

Trener Gašper Okorn je najavio utakmicu: “Jedna jako bitna utakmica je ispred nas. Zabok je u prošlom kolu bio bolji od Cedevite, mi smo u nekim problemima. Upali smo u neku rupu iz koje moramo izaći i na snagu stupa opća mobilizacija i mi ćemo dati sve od sebe. Napraviti ćemo sve, igarti onako kako smo igrali i do sada tj. dati maksimum na terenu i mislim da tako možemo doći do pobjede.”

Danko Branković je izjavio: “Zabok je jedna dobra ekipa koja iznenađuje iz utakmice u utakmicu. Ako ne uđemo u utakmicu sa 100%, jako i agresivno, mogli bi se opeći kao u zadnjem našem susretu s njima. Nama treba ova pobjeda nakon dva vezana poraza i zdravstvenih problema u ekipi da se vratimo na pravi, pobjednički, put i sve ćemo napraviti da to i ostvarimo.”

#HejaHejaCibosi