Košarkaši Cibone nakon poraza od Zadra otputovali su za Podgoricu gdje ih očekuje utakmica 24. kola AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Budoćnost Voli. Utakmica se igra u nedjelju, 27. ožujka, od 21 sat u Sportskoj dvorani “Morača”, a prijenos možete pratiti na Arena Sport kanalima u regiji. Cibosima dodatno otežava okolnosti i to što se nekolicina igrača još nalazi u fazi oporavka od viroze te nisu na optimalnoj razini no nema sumnje da će dati sve od sebe da odigraju najbolje što mogu.

Trener Gašper Okorn ovako vidi situaciju: “Poslije teškog poraza u Zadru gdje nismo pokazali ništa i razočarani smo igrom čeka nas teško gostovanje. Idemo sada u Podgoricu na utakmicu s Budućnosti, otežava nam to što nemamo Gegića, Nakića te Vildozu. Očekujem od igrača koji su se oporavili da odigraju najbolje što mogu i da pružimo što bolji otpor protivniku.”

Lovro Gnjidić je rekao: “Nakon manje od 2 dana odmora i s problemima s virozom u ekipi dolazimo na utakmicu protiv Budućnosti. Oni su jedna od najboljih momčadi lige i svakako da su favoriti pogotovo sada. Mi ćemo dati sve od sebe da izgledamo i igramo bolje nego protiv Zadra. Pokušati ćemo svojom igrom isprovocirati neku šansu pa ukoliko dođe ju moramo zgrabiti.”

#HejaHejaCibosi