Košarkaši Cibone izgubili su u drugoj utakmici košarkaške Lige prvaka od Mega Leksa 81:79 (17:29, 22:14, 23:17, 19:19).

Vukovi su odlično otvorili utakmicu bili su agresivniji i bolji na terenu uz odličnu igru Žižića i Rozića. Već na samome početku imali su 14 koševa razlike, a na poluvrijeme se otišlo sa znatnom prednošću nad domaćima.

Početkom drugoga poluvremena u redovima Vukova vidio se pad koncentracije što je rezultiralo slabijim šutem te na kraju i pobjedom Mega Leksa.

U redovima Cibone najbolji je bio Ante Žižić sa 22 koša dok je Šakić ubacio 21 koš. Kod Mega Leksa najefikasniji je bio Jaramaz sa 22 koša.

CIBONA: CIBONA: Šakić 21, Marinelli, , Ćorić 7, Johnson 5,Bošnjak 4, Rozić 16, Slavica , Joksimović 2, Žižić 22, Gospić 2.

MEGA LEKS:Hushidi 19, Jaramaz 22, Veljković, Milisavljević, Kaba 11 , Zagorac 6, Čančar 8 , Simeunović, Tejić 6, Novak 9.

 ” Teško je bilo šta reći, izgubili smo na jednu loptu. Dobro smo počeli utakmicu i trebali smo držati kontinuitet a ne pustiti da se vraćaju stalno. Nije bilo lako, imali smo priliku na kraju koju nažalost nismo iskoristili.” izjavio je Paolo Marinelli

Damir Mulaomerović osvrnuo se na suce “Čestitke Megi na pobjedi. Imali smo šansu za pobjedu, no nismo imali sreće sa sucima koji su nam presudili u zadnjim minutama utakmice s nekoliko čudnih odluka i dva tehnička faula.”