Košarkaši Cibone u 22. kolu AdmiralBet ABA lige gostuju kod beogradskog FMP-a. U prvom susretu ove sezone Vukovi su tijesno poraženi te će na krilima dobre forme tražiti pobjedu i dodatno otvaranje vrata puta u playoff. Prijenos utakmice biti će osiguran na Arena Sportu. Dodajmo to da će ekipa spojiti navedeno gostovanje i utakmicu s Dubravom Furnir koju će Cibona igrati kao domaćin u Vukovaru 15. ožujka. Na valu pozitivnih vijesti treba istaknuti i kako su u zapisniku među 12 igrača svoje mjesto našli kapetan Roko Prkačin te Jose Vildoza za koje smo sigurni da će ekipi dati dodatni impuls energije i kvalitete. Više informacija o utakmici s Dubravom ćemo javnosti iznijeti u najkraćem mogućem roku.

Kako cijelu situaciju vidi s nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Nas sada očekuje prva u nizu teških utakmica i to u gostima, svakako da je FMP odlična ekipa što njihova pozicija na tabeli i govori. No mi smo u odličnoj formi, mogu reći i da smo kompletni iako ćemo dozirati povratnike u sastav. Moramo biti brzi, agresivni te se boriti za svaki skok i loptu. To sve kada se stavi u jednu cjelinu zvuči odlično i mi ćemo na tom valu i samopouzdanju ići na pobjedu kao i svaku utakmicu do sada”

Za svoju prvu najavu utakmice nakon ozlijede uzeli smo izjavu od povratnika i kapetana, Roka Prkačina: “Jako mi je drago što se vraćam na teren, svakako da bih volio igrati što više, ali treba biti oprezan. Vidjeti ćemo kako će me trener dozirati, ja sam spreman i dati ću sve od sebe. FMP je jako kvalitetan protivnik iako u zadnje vrijeme im rezultati nisu na razini kakvoj su bili u prvom dijelu sezone. Ne smije ih se podcijeniti, no mi smo sebi i drugima dokazali da sa svakim trebamo igrati na pobjedu te će to biti slučaj i u ovoj utakmici”

#HejaHejaCibosi