Košarkaši Cibone poraženi su u 22. kolu AdmiralBet ABA lige od FMP-a rezultatom 76-71. U utakmici koja je mogla otići na bilo koju stranu bolje su se snašli domaćini te svladali mlade Vukove. Svakako da ostaje žal za porazom, ali veseli povratak Josea Vildoze i Roka Prkačina u sastav koji će biti vrijedni dodaci za završnicu sezone.

Statistički se istaknuo Mateo Drežnjak s 15 poena, Nathan Reuvers (8sk, 2blk) s 14, dok je Danko Branković (7sk, 2blk) postigao 12 ubačaja.

Gašper Okron nakon utakmice je izjavio: “Čestitke domaćinima na pobjedi, u prvom poluvremenu smo odigrali odlično. U trećoj četvrtini smo odigrali loše te pustili FMP da kontrolira skok uz naše promašene zicere. Mi smo u našem nizu išli utakmicu po utakmicu i da smo danas pobijedili ozbiljno bi razmišljali o doigravanju. No ništa nije gotovo te ćemo se u ostatku natjecanja pokušati kvalificirati u playoff.”

Trener gostiju Nenad Stefanović: “Čestitam igračima na dobroj igri. Odigrali smo drugo poluvrijeme onako kako smo htjeli. Bili smo u dugom periodu bez pobjede te smo svakako htjeli se vratiti pobjedama. Skidam kapu igračima i pokazali su karakter, te sada nakon ovoga “meča sezone” možemo realno razmišljati o šestom mjestu.”

Iduću utakmicu Vukovi igraju u utorak, 15. ožujka od 18 sati, protiv KK Dubrava Furnir u Vukovaru. Susret će se odigrati u Sportskoj dvorani “Borovo naselje” te će ulaz biti besplatan za sve navijače.

#HejaHejaCibosi