Košarkaši Cibone u zaostalom 19. kolu HT Premijer lige ugostiti će u Vukovaru ekipu Dubrave Furnir. Utakmica se igra u utorak, 15. ožujka, u Sportskoj dvorani “Borovo naselje” od 18 sati. Podsjećamo još jednom da je ulaz za sve zainteresirane navijače slobodan, ali u kapacitetu dvorane od 50% (1700 osoba). Također svi gledatelji su u obavezi imati EU digitalnu COVID potvrdu te nositi masku za vrijeme boravka u dvorani.

Kako utakmicu vidi sa nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Nakon teške utakmice i poraza od FMP-a imamo domaću utakmicu u Vukovaru protiv Furnira. Moramo se oporaviti i što bolje pripremiti u tom jednom danu. Svakako da nam je utakmica bitna jer u slučaju da pobijedimo smo sigurno među prve tri ekipe nakon regularnog dijela sezone. Odigrati ćemo utakmicu punim intenzitetom i želimo se nakon poraza vratiti pobjedom pred završnicu sezone.”

Mateo Drežnjak izjavio: “Nakon utakmice s FMP-om imamo samo jedan dan za regeneraciju i da se spremimo za novu utakmicu. Igramo protiv Dubrave i moramo iskoristiti priliku da ponovno uđemo u pobjednički ritam. Uz dobar pristup i angažiranost kao u dosadašnjim utakmicama pobjeda ne bi trebala biti upitna!”

#HejaHejaCibosi