U zaostaloj utakmici 19.kola HT Premijer lige Cibona je Furnir ugostila u Vukovaru i upisala pobjedu 100:68. Cibosi su ubacili 20 trica, a prvo ime je bio Ivan Majcunić koji je šutirao trice 7/7 . Pred lijepo ispunjenom dvoranom u Borovu naselju sastav Gašpera Okorna došao je do nove pobjede kojom je Cibona zauzela drugo mjesta prije Lige za prvaka.

Ivan Majcunić (3sk, 3as) je ubacio 21 poen, kapetan Roko Prkačin (3sk, 1as) dodao je 14, a Krešimir Radovčić (4as, 4sk) postigao je 11 ubačaja. Treba spomenuti i mladog Luku Krajnovića s 10 poena koji odlično iskoristi minute koje mu trener povjeri.

Trener Gašper Okorn nakon utakmice podijelio je s nama prve dojmove: “Prvo bih se želio zahvaliti Vukovaru na fantastičnom gostoprimstvu, bilo nam je prekrasno igrati u ovoj dvorani. Što se tiče utakmice ja sam zadovoljan, imali smo dobar pristup i to je bilo pola pobjede. Svakako sam zadovoljan i sa zadnjih par utakmica u Premijer ligi jer smo se poravnali i sa Zadrom, Splitom te Cedevitom. Sada s drugog mjesta očekujemo Ligu za prvaka i idemo ispočetka.”

Ivan Majcunić nakon fantastične utakmice: “Čestitam cijeloj ekipi na pobjedi, dobro smo otvorili utakmicu i obrambeno i šuterski. Napravili smo na početku razliku koju smo do kraja mirno održavali. Štoo se tiče mog nastupa svakako sam zadovoljan i nadam se da će svakak utakmica u kojoj igram biti ovakva.”

#HejaHejaCibosi