U sklopu 5. kola Favbet Premijer lige, Cibona će u nedjelju, 22. listopada u 12:00 sati dočekati momčad Bosca.

U posljednjih sedam dana Vukovi su odradili čak tri utakmice, a Bosco u nedjelju dolazi kao četvrta u tom nizu zgusnutog rasporeda. Upisani su porazi od Partizana u Beogradu i Budućnosti u Podgorici te pobjeda u gostima kod Zaboka. Bosco je posljednji suparnik u tom nizu prije nego će momčad Jakše Vulića imati nešto više dana za odmor na raspolaganju, jer tek u petak se odlazi na gostovanje u Zadar.

Cibona u susret protiv Bosca ulazi s tri pobjede ostvarene protiv Alkara, DepoLink Škrljeva i Zaboka te porazom od Zadra. S druge strane Bosco kojeg s klupe vodi bivši trener mlađih kategorija Cibone, Ante Samac, nakon četiri kola još ne zna za pobjedu. Oni su u uvodna četiri susreta upisali poraze od Cedevite Junior, Dubrovnika, Dinama i Dubrave.

‘U manje od 48 sati nakon utakmice u Podgorici protiv Budućnosti, očekuje nas Bosco u sklopu Favbet Premijer lige. Bosco još nije ostvario pobjedu i bez obzira na naše probleme s rosterom jasno je da smo u ovoj utakmici favoriti. Međutim, protivnika treba shvatiti maksimalno ozbiljno, moramo krenuti u utakmicu koncentrirani i nastojati upisati još jednu pobjedu. Ključna stvar za mene kao trenera je pokušati upisati pobjedu, a izbjeći probleme s preopterećenjem i eventualnim ozljedama naših igrača.’ – rekao jeJakša Vulić, trener KK Cibona.

‘Mi nastavljamo sa zgusnutim rasporedom, nismo imali previše vremena za oporavak i pripremu utakmice protiv Bosca. Stoga, moramo dati sve od sebe u utakmici i pokušat doći do nove pobjede.’ – Ivan Majcunić

 

Utakmica se igra u 12:00 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, ulaznice su dostupne putem platforme ulaznice.hr te na blagajni dvorane, a prijenos možete pratiti putem HKS TV platforme.