U sklopu 3. kola Favbet Premijer lige, Cibonu već u srijedu, 11. listopada u 18:00 sati očekuje susret protiv DepoLink Škrljeva.

Nakon što su u protekla četiri dana Vukovi odigrali dvije utakmice, protiv Alkara u Sinju te FMP-a u Zagrebu, ludi ritam utakmica nastavlja se u srijedu, 11. listopada, kada u Draženov dom dolazi ekipa DepoLink Škrljeva.

Momčad iz riječkog područja otvorila je prvenstvo neočekivano teškim porazom s čak 39 razlike od Dinama, no već protiv Dubrave su pokazali da to nije bilo njihovo pravo lice. Upisana je pobjeda rezultatom 100-94, a kao najbolji pojedinci na tom susretu mogu se izdvojiti Viktor Šarić s double-double učinkom (22 pts i 12 reb) te bivši Cibonaš Karlo Uljarević s 18 poena i osam asistencija. Uz Marcusa Taylora, oni će i sutra u Draženovom domu predstavljati najveću opasnost za momčad Cibone.

Cibona je u uvodna dva kola Favbet Premijer lige isto upisala polovičan uspjeh. Upisan je prvo poraz od Zadra, a onda pobjeda u ranije spomenutoj utakmici protiv Alkara u Sinju. Ono što je zanimljivo za istaknuti, momčad DepoLink Škrljeva još nikada nije slavila u Draženovom domu, a jedinu pobjedu protiv Cibone upisali su još 2018. godine na Mavrincima.

‘Škrljevo je kvalitetna ekipa koja ovdje dolazi nakon teško izborene pobjede protiv Dubrave. Mi smo trenutno malo u zahtjevnom ritmu, ali to nam ne smije biti opravdanje. U utakmicu moramo ući čvrsto i koncentrirano kao što je to bio slučaj protiv Alkara i cilj nam je doći do nove pobjede.’ – rekao je Ivan Perasović.

‘Za Škrljevo možemo reći da je to momčad koja je u uvodna dva kola pokazala dva potpuno različita lica. U prvoj utakmici su uvjerljivo poraženi od Dinama, dok su u drugoj utakmici uz izuzetno efikasnu igru nadigrali Dubravu i došli do prvih bodova. Što se tiče naše momčadi, najvažnija stvar je prije svega da nam se ovih pet igrača iz prve momčadi dobro regeneriraju, da se odmore nakon utakmice s FMP-om jer smo zaista sada u vrlo napornom ritmu utakmica. Nadamo se povratku Domagoja Vukovića tako da bi s njim mogli dobiti dodatnu kvalitetu na visokim pozicijama. Kod Škrljeva bih još istaknuo Karla Uljarevića, bivšeg igrača Cibone koji je važan kotačić u njihovoj igri. Zadužen je i za kreaciju i za poene te koji će sigurno imati dodatan motiv za pokazati se u sutrašnjoj utakmici.’ – najavio je utakmicu trener Jakša Vulić.

Utakmica se igra u 18:00 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, ulaznice su dostupne putem platforme ulaznice.hr te na blagajni dvorane od 16:00 sati, a prijenos možete pratiti putem MaxSporta.