Nakon trenera Velića, podcast s našim prijateljima ‘I ja sam sportaš’ snimili su najmlađi Cibosi- Lovro Gnjidić i Roko Prkačin.

Mladi Vukovi otkrili su kako iako igraju za prvu momčad Cibone, na treninge i dalje putuju tramvajem jer još nemaju položen vozački ispit. Nisu još imali sreće kod djevojaka na račun igranja u Ciboni. Izlasci su im strani, natjecanje u tricama bi otišlo na Rokovu stranu, a obojica prate američki nogomet.

Roko je između ostalog izdvojio kako je zadovoljan ovom sezonom u Ciboni igrajući ABA ligu jer je za njega kao mladog igrača dobro igrati što jaču ligu. Opisuje sezonu kao turbulentnu, s puno uspona i padova, ali na koncu uspješnom. Kaže da je dosta napredovao ove sezone i kako mu je želja ostati i iduću sezonu. U školi je poznat po matematici, s tatom ne igra više 1 na 1 jer je Nikša nakupio višak kilograma, a osim oca i mama je ekspert u košarci pa ga nekad savjetuje i ona. Preko ljeta igra vaterpolo, a prati još američki nogomet, tenis i nogomet.

Lovro je debitirao za seniore protiv Zaboka, a nakon utakmice je zbog debija morao plaćati pizze cijeloj ekipi, a zadovoljan je što makar nije morao pjevati. Kao i Roko prati američki nogomet, a nekoliko puta je izgubio na haklu od mlađeg brata. Složili su se kako su im najdraže juniorske utakmice one protiv Splita jer su im najveća konkurencija.

Pogledajte više u videu: