Košarkaši Cibone u 7. kolu LP, HT Premijer lige, u Draženovom domu su bili bolji od Zadra rezultatom 89-80. Nakon početka u kojemu se niti jedna ekipa nije odvajala, Cibosi su se do poluvremena otisnuli na vodstvo koje su u trećoj četvrtini povećali i na maksimalnih 20 razlike. Pokušali su Vukovi dostići razliku iz prvog susreta ove dvije momčadi no pala je koncentracija te je završilo već navedenim rezultatom.

Statistički je iskočio Lovro Gnjidić sa 18 poena i 2 asistencije, kapetan Roko Prkačin dodao je 13 uz 10 skokova za double double, dok je Mateo Drežnjak ubacio 12 uz 4 asistencije.

Nakon utakmice trener Okorn je izjavio: “Moramo biti zadovoljni našom igrom osim prvih pet minuta i nekoliko završnih. Bitna pobjeda za nas u psihološkom smislu i za naš mir. Idemo dalje, već u petak igramo sa Zadrom ponovno, ali u ABA ligi. Za mene je još bitnija utakmica u nedjelju protiv Zaboka za koju se isto moramo pripremiti.”

Lovro Gnjidić nakon utakmice zadovoljno je rekao: “Definitivno smo pokušali stići razliku od 28 poena razlike, ali na kraju smo zadovoljni s pobjedom. U petak je zadnja utakmica u ABA ligi gdje rezultat nije toliko bitan te će obje ekipe pružiti dobru i opuštenu igru.”

#HejaHejaCibosi