Košarkaši Cibone poraženi su u zaostaloj utakmici 17. kola AdmiralBet ABA lige od Partizana rezultatom 98-77. Utakmica je to u kojoj je protivnik pokazao razliku u individualnoj kvaliteti i u kojoj su Vukovi dali sve od sebe. Bilo je tu lijepih akcija u redovima obje momčadi i svakako su ljubitelji košarke uživali u utakmici. Ciboni sada slijede dva vezana derbija sa Zadrom, u srijedu uzvrat u LP te u petak nadoknada 16. kola regionalne lige.

Statistički je najbolji bio Amar Gegić sa 14 poena, Danko Branković i Toni Nakić postigli su po 12, dok su Roko Prkačin i Jose Vildoza dodali po 11 ubačaja.

Na press konferenciji nakon utakmice trener Okorn je izjavio: “Čestitke Partizanu na pobjedi i želim im sve najbolje u Eurocupu i ABA ligi. Mi fizički nismo izdržali pritisak Partizanove obrane. Nismo dobro odgovorili na njihovu agresivnost, imali smo malo faulova i puno izgubljenih lopti. To nije način kojim se pobjeđuje Partizan u Beogradu.”

Željko Obradović: “Odigrali smo dobru utakmicu protiv ekipe koja je nanizala veliki broj pobjeda i igra dobro. To je jedna mlada ekipa koju odlično vodi trener i znaju što hoće. Čestitam Ciboni na svemu što je napravila ove sezone. Ja sam imao priliku da rasporedim minutažu iako smo igrali ozbiljno jer nas čeka utakmica nokaut faze u Eurocupu.”

#HejaHejaCibosi