Košarkaši Cibone u 6. kolu LP, HT Premijer lige, svladali su ekipu Gorice rezultatom 70-85. Bila je to rutinska pobjeda Cibosa koji su se u drugom dijelu igre odvojili na dvadesetak poena razlike i tu prednost mirno održavali do kraja utakmice. Valja spomenuti i to da je čak šest igrača u redovima Vukova bilo dvoznamekasto.

Statistički se istaknuo Toni Nakić sa 18 poena, Roko Prkačin i Danko Branković postigli su po 12, dok su Amar Gegić i Lovro Gnjidić došli do brojke od 11 ubačaja. Vrijedi spomenuti i Matea Drežnjaka koji je došao do duble-double učinka s 10 poena i čak 10 asistencija.

Trener Gašper Okorn nakon utakmice je izjavio: “Čestitam momcima na pobjedi, mene je bilo strah ove utakmice jer sutra putujemo u Beograd i imamo četiri utakmice u tjedan dana. U drugom poluvremenu smo došli u pravi ritam, Toni Nakić je zabio par trica i tu smo se odvojili. Gorici ovim putem želim sve najbolje u nastavku sezone.”

Najbolji strijelac Toni Nakić: “Znali smo da će biti teška utakmica, svaka je takva ovdje u Velikoj Gorici. Ušli smo malo lošije u prvo poluvrijeme iako boolje nego u prijašnje tri utakmice. Ispoštovali smo dogovore iz svlačionice i na kraju zasluženo pobijedili.”

#HejaHejaCibosi