Na startu Nove godine Vukovi će u goste kod dobro poznatog protivnika iz regionalne lige Mornara, u 11.kolu Lige prvaka. Utakmica se igra u utorak, 3. siječnja u 20:30 sati.

Cibosi će na put bez kapetana Marina Rozića koji se ozlijedio u posljednjoj utakmici protiv Partizana. To će sigurno utjecati na roster i smanjenu rotaciju unutar momčadi.

„Imamo neugodno iskustvo jer smo izgubili od njih u ABA ligi. Idemo probati popraviti dojam i pobijediti utakmicu. Bit će to vrlo teško pogotovo što nam je kapetan Rozić van stroja i smanjen nam je roster. Odigrat ćemo što bolje možemo te pokušati ne ponoviti lošu igru iz posljednjeg susreta“, najavio je utakmicu trener Damir Mulaomerović.

Igrač Scottie Reynolds očekuje jednu tešku utakmicu za Vukove:

„ Očekuje nas vrlo teška utakmica u Ligi prvaka. Prošli tjedan smo igrali s njima i nismo se baš pokazali u najboljem svjetlu. Moramo biti spremni da ne ponovimo takvu igru kao i na intenzitet svih 40 minuta.“

Na povratku iz Bara Vukovi će ostati u Splitu gdje ih u četvrtak, 5.siječnja, očekuje utakmica A-1 Lige protiv KK Split u 18 sati.