U 9. kolu Lige prvaka nakon samo jednog dana odmora, Vukovi dočekuju Mega Leks. Podsjetimo da je Cibona u nedjelju odigrala utakmicu 13.kola ABA lige protiv Krke i rutinski pobijedila s 88:65.

Mega Leks je protivnik kojeg Cibosi jako dobro poznaju iz međusobnih okršaja u regionalnoj ligi. U prošlotjednom susretu ABA lige, Vukovi su slavili sa 81:72.  Pod Tornjem su svi spremni i konkuriraju za mjesto u momčadi.

Ovo je nova utakmica, drugačije natjecanje, a vremena za oporavak je malo što je i sam trener Vukova Damir Mulaomerović  naglasio:

„Igrali smo nedavno s njima. Pobijedili smo u regionalnoj ligi, no ovo je nova utakmica. Radi se o dobroj ekipi. Nama ova utakmica dolazi dosta brzo poslije Krke. Nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti kako bismo odigrali što bolju utakmicu. Radi se o dosta agresivnoj ekipi, ali ja se nadam da uz pomoć publike i više ljudi u dvorani, možemo odigrati dobro.“

Utakmica se igra u utorak, 13. prosinca u 20:30, u Draženovom domu. Blagajne se otvaraju 2 sata prije susreta, a ulaznice se mogu nabaviti već po cijeni od 10 kuna.

Pozivamo vas da dođete i podržite Vukove u što većem broju do nove pobjede.