NLB Liga

NLB Liga

Nakon utakmice 1. kola TOP16 Eurolige, trener Velimir Perasović bio je miran. Svjestan je da je tek početak TOP-a 16 i da je današnja utakmice vrlo važna:”Nema slavlja, tek je početak. A nas već u subotu čeka novo iskušenje. Moram priznati da se jako bojim Olimpije, jer je za mene ta utakmica važnija od ove sa Sienom. Nadam se stoga da ćemo biti u istom rasploženju protiv Olimpije kao i sa Sienom, jer je to za nas, ponovit ću još jednom, iznimno važna utakmica. Nakon pobjede u Beogradu protiv Crvene zvezde ne smijemo prokockati pred svojim navijačima priliku koju smo dobili tom gostujućom pobjedom. Olimpija nije lagan protivnik, riječ je o euroligašu, i za nas će biti pravi izazov. Nadam se da ćemo biti u punom sastavu, nakon Siene nitko se nije žalio na ozljedu.

Vrhunska partija kapetana

Vrhunska partija kapetana

Kapetan Nikša Prkačin zna da ne smije doći do opuštanja: “Nema opuštanja, niti itko od igrača misli kako ćemo lako pobijediti Olimpiju u Draženovoj dvorani. Svi znamo koliko nam je ta utakmica važna i svi smo svjesni da u NLB ligi nemamo pravo na kiks. A više od svega bi voljeli da tribine i u subotu budu pune.

slično razmišlja i Vedran Vukušić koji je u prvoj utakmici sa 18 poena bio pokretač preokreta:”Olimpija je od tada prilično promijenila momčad, a i drugi je trener, Zdovc. Otišao je Milič, vratio se Hukić, doveli su američkog playa i sigurno da nas čeka teška utakmica. Trener nam je rekao da je Olimpija i te kako važna, što uostalom i sami znamo. Odmorili smo se u četvrtak nakon Siene i od petka ujutro razmišljamo samo o Olimpiji. I pobjedi.

Zahvalio se Vukušić navijačima na podršci protiv Siene i pozvao ih na današnju utakmicu:”Publika je naš igrač više u rotaciji, igrač za kojeg protivnik nema rješenja. Pozivam sve igrače da nam i danas dođu pomoći u NLB Ligi, uz njih će nam biti lakše.

Utakmica je na rasporedu danas u 17:30 sati.