Bojan Bogdanovic vs Bosna 87-62Cibona je bez većih problema pobijedila sa uvjerljivih 87:62 (19:9, 28:19, 19:21, 21:13) posljednjeplasiranu sarajevsku Bosnu. Vukovi su dominirali od početka susreta, gdje je tek uvodnih 8 minuta odigrao Marko Tomas, kojega je kasnije trener Velimir Perasović poštedio napora. Odlično prvo poluvrijeme je odigrao Bojan Bogdanović koji je za 14 minuta u prvom poluvremenu poena ubacio 14 poena. Perasović je vratio na parket nakon dužeg vremena centra Dalibora Bagarića, koji je za 17 minuta ubacio je 13 poena, uz jedan skok.

Cibosi su već u 17. minuti imali uvjerljivih 45:20, nakon čega slijedi opuštanje i Bosna se vraća na samo -11 u 30. minuti (60:49). U samo nekoliko sekundi Cibona radi 6:0 i mirno ulazi u posljednju četvrtinu u kojoj je Perasović dao priliku i Goranu Vrbancu te mladom, dojučerašnjem junioru Toniju Brnasu. Vukovi su posljednjih četiri minute zaigrali u petorci Udrih, Vrbanc, Brnas, Zubčić i Radošević, koja do sada nikada nije bila na parketu.

Nakon susreta Velimir Perasović je kratko izjavio:”U momčad nisam mogao staviti Vedrana Vukušića, on izgleda ima kroničan problem s leđima. Sličnu bol je osjetio uoči Nove godine, sad se sve vratilo. Ne znam o čemu se radi, je li operacija koju je napravio prošloga ljeta bila dobra, ali na ovaj način niti on niti mi nemamo ništa. Vukušić očito svoju situaciju mora riješiti. Ne znam koliko će izostati, ali u kakvom je trenutačnom stanju, on se ne može niti sagnuti. Što se Vrbanca tiče, njega gotovo dvije godine nije bilo u košarci, tek unazad mjesec dana participira svim treninzima, trudi se i dobio je šansu. Kao što je šansu dobio i mladi Brnas, koji nam puno pomaže na treninzima.

Bogdanović je ubacio 17 uz 6 skokova, Bagarić je dodao 13, Zubčić (7 skokova) i Andrić su dodali po 12 dok je goste predvodio Šehović sa 18 koševa.