Bojan Bogdanovic Cibona 94 – 97 OlympiacosBogdanović zbog ozljede neće nastupiti protiv Caje i to baš kada je Perasović dočekao povratak Vukušića da pojača vanjsku liniju. Ako uzmemo u obzir da je baš Bogdanović bio najkorisniji igrač 5. kola Top 16, jasno je koliko će njegove usluge nedostajati Vukovima u borbi za plasman u 1/4 finala.

Bogdanoviću je nakon večernjeg treninga u ponedjeljak dijagnosticirana parcijalna ruptura lista čime je mladi Bojan postao četvrti igrač iz vanjske linije koji je ispao iz rotacije ove sezone (ozljeda Rozića, odlazak Gravesa i Princa). Perasović očekuje da Bogdanovića zamijene Udrih i Troha, ali i da povratnik Vukušić da svoj doprinos:”Sudjelovat ću, ali vidjet ćemo u kolikoj mjeri. Odradio sam prve treninge s momčadi bez ikakvih bolova u leđima. Što se tiče Caje, vidjeli smo u Zagrebu da se možemo s njima nositi. Opet im neće biti Splittera, što je dobro za nas. Moramo spriječiti njihovu brzu igru, iskontrolirati ih i onemogućiti im lagane vanjske šuteve. Najopasniji su Teletović i English. Ako se uvedemo u egal završnicu, sve je moguće.

Susret je na rasporedu sutra s početkom u 19:15 sati. U isto vrijeme Khimki dočekuje Olympiacos, pri čemu Grci moraju slaviti da bi Cibosi imali šanse za plasman dalje.