Purger je naštimao ruku, 20 koševa uz 4 trice

Nakon gostovanja u TelAvivu, Cibonu već sutra čeka utakmica 11. kola NLB Lige protiv Bosne u Dražnovu domu. Momčad je u Zagreb došla u petak kasno navečer, nakon čega je subota iskorištena za lagani trening i pripremu za utakmicu.

Dojam iz Izraela prenio nam je purger pod Tornjem, Robert Troha:”Atmosfera je prava košarkaška, doista je gušt tamo igrati. Super je. 🙂

O sutrašnjem protivniku ima visoko mišljenje:”Bosna je vrlo nezgodna momčad, kažu svi da su slični Budućnosti po agresivnosti i agilnosti. Nama je pak ta utakmica jako važna zbog držanja priključka u vrhu NLB lige. A kako su pražnjenja na euroligaškim utakmicama ogromna, pogotovo recimo kao sada protiv Maccabija, kada smo nesretno izgubili, onda i mogućnost kiksa postoji. A to ne smijemo dozvoliti, već ozbiljnom i angažiranom igrom odmah dati do znanj da smo favoriti i da je pobjeda naša. Oni su promijenili trenera, imaju tri uvjerljive pobjede u zadnje vrijeme i puni samopouzdanja dolaze u goste. Na nama je da im to samopouzdanje ‘uništimo’. Jer, iz Draženovog doma niti jače momčadi nisu odnosile bodove.

Utamica je na rasporedu sutra (nedjelja) s početkom u 18:00 sati.