Pružio je odličnu partiju u pobjedi protiv Bosne

Pružio je odličnu partiju u pobjedi protiv Bosne

Cibona je prilično lagano slavila u 11. kolu NLB Lige protiv Bosne sa 91:70 (23:20, 26:16, 23:22, 19:12), što im je 6.pobjeda zaredom u NLB Ligi. Cibona je igrala koliko je bilo potrebno, kada je Bosna došla na 5-6 poena zaostatka, Vukovi su ubacili u višu brzinu i smirili goste, što je i potvrdio gostujući trener: Kad god smo smo bili blizu, Cibona se obranom dizala na višu razliku

Perasovića veseli dobra reakcija Longina, koji je za samo 19 minuta ubacio 13 koševa uz tri skoka:Već sam kazao da kod mene igrači kroz treninge zaslužuju minute na utakmicama. Longin je dobro reagirao, i to nam je značilo igrača više u rotaciji.

Naravno, trener je vidio i neke greške:Kao trener imam dosta prigovora na našu igru, no ispunili smo osnovno, a to je pristup, koji je bio za svaku pohvalu. Izvukli smo se željom i radom i na tome čestitam svojim igračima.

Novinari su nakon utakmice vidjeli Cibonu na završnom turniru NLB Lige, što je Perasović smirio:Činjenica je da smo uhvatili priključak s vodećima, ali ima još dvadesetak utakmica do kraja sezone.

Dobra je spoznaja da su se igrači koji su više igrali protiv Maccabija uspjeli malo i odmoriti, jer već za tri dana Cibona igra bitnu utakmicu protiv LeMansa, a pobjedom bi praktički osigurala plasman u TOP16

Kus i Rozić su ubacili po 18, Longin 13, Homan i Prkačin 10, dok je goste predvodio Vučurović sa 22 koša.