Velimir Perasović

Velimir Perasović

Cibona čeka još jedna teška i važna utakmica, utakmica koja može širom otvoriti vrata plasmanu u TOP16 već nakon 7.odigranih kola. Le Mans i Žalgiris nemaju ni jednu pobjedu, ali ne treba očekivati da će sutra (18:30) Cibona lagano do pobjede. Istu priču nam je ponudio i trener Cibone, Velimir Perasović:”Neće oni doći s bijelom zastavom jer su matematički još živi. Moramo igrati kontrolirano, ne smijemo im upasti u ritam. Naš prvi susret bila je neka vrsta prekretnice. Do tada smo igrali brže, ali smo i više griješili. Posljednjih mjesec dana iskristalizirali smo sustav igre. Moramo igrati kontrolirano, inače upadnemo u anarhiju. Nemamo igrače za drugačiji način igre.

LeMans je tipična francuska momčad, puna fizički odlično pripremljenih pojedinaca, momčad koja nudi brzu “run&gun” košarku. U napadu su glavna imena Spencer, Bluthental, Chase i Batista, dok svoj obruč brane centri Koffi i Badiane.

Potvrda kazne nije utjecala na Marchalla

Rawle Marsahall

Prošle sezone LeMans je slavio samo protiv Cibone, što se ove godine ne smije dogoditi:”Moramo izvući pobjedu kako god znamo i umijemo. Ona nas održava živima. Očekujem sličnu utakmicu kao protiv Avellina, čvrstu. Svi su igrači spremni, a što se tiče Marshalla dovoljno je dobar da se izvuče iz krize. Njegovi nastupi prije tučnjave u Splitu to potvrđuju.

Kao što smo rekli, utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 18:30, a najkasnije sutra ujutro ćemo objaviti i imena dobitnika nagradnih ulaznica.