Košarkaši Cibone u 21. kolu HT Premijer lige gostuju, utorak 09. ožujka u 18 sati, u zagrebačkom derbiju kod Cedevite Junior. Biti će to repriza utakmice finala Kupa Krešimira Ćosića u kojoj će Vukovi ponovno tražiti pobjedu i čak dvanaestu pobjedu u nizu. Prijenos utakmice biti će na Arena Sport kanalu.

Svoju najavu dao je trener Gašper Okorn: “Cedevita je jedna mlada ekipa slična nama koja voli brzu i agresivnu košarku. Vidjeli smo u finalu Kupa kako mogu biti opasni. Mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo da odigramo bolje nego u toj utakmici te ćemo svakako ići na pobjedu. Bitno nam je zadržati dobar ritam i igru jer nas već u nedjleju očekuje jako bitna utakmica protiv FMP-a.”

Kapetan Danko Branković je rekao: “Utakmice s Cedevitom ove sezone su pokazale da ih se nikako ne smije podcijeniti. Slični su nama te im se mora zaustaviti tranzicija, ali bitno je i obratiti pažnju na Filipovića koji je u zadnje vrijeme u odličnpoj formi. Svakako vjerujem da ćemo biti na potrebnoj razini da dođemo do još jedne pobjede.”

#HejaHejaCibosi