Košarkaši Cibone svladali su ekipu KK Vrijednosnice Osijek u 21. kolu HT Premijer lige. Utakmica igrana u Draženovom domu završila je rezultatom 102-74. Bila je to već sedma pobjeda Cibosa u nizu i tako ekipa dočekuje Kup Krešimira Ćosića neporažena pod vodstvom trenera Okorna.

Danas su se istaknuli Ivan Novačić (3sk,2as) s 17 poena, Mateo Drežnjak (7as, 4ukr) dodao je 15, dok je Toni Nakić (7sk, 2as) postigao 14 ubačaja.

Gašper Okorn: “Moram reći da sam jako zadovolajn kako su dečki odigrali ovu utakmicu. Odradili su sve što sam tražio od njih. Mi smo se koncentrirali na sebe i svoju igru s obzirom na velik broj utakmica koji smo imali. Okrećemo se slobodnom danu koji smo svi zaslužili i idemo se pripremati za Kup.”

Danko Branković je izjavio: “Utakmica koja smo lomili više puta, ali smo ju na kraju prelomili u našu korist. Mi smo izašli iz ovog ritma u kojemu smo igrali svaka dva dana, čestitke Osijeku na fer utakmici i također mojim suigračima. Hvala navijačima i sada se okrećemo Kupu.”

#HejaHejaCibosi