Košarkaši Cibone u 21. kolu HT Premijer lige ugostiti će, u nedjelju 13. veljače od 18 sati, ekipu KK Vrijednosnice Osijek. Biti će to posljednja provjera forme za Vukove, u kojoj će tražiti sedmu pobjedu u nizu, prije odlaska na završnicu Kupa Krešimira Ćosića u Rijeci. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka same utakmice. Ulaz u dvoranu moguć je isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te su gledatelji dužni nositi zaštitne maske za vrijeme boravka u dvorani.

Svoju najavu sa nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Protiv Osijeka imamo samo jedan cilj, a to je da s pobjedom završimo ovaj ritam utakmica. Ne smijemo razmišljati o umoru i broju utakmica koji smo odigrali u kratkom periodu već moramo skupiti glave i ići na pobjedu. U nijednom slučaju nema alibija i s druge strane je protivnik koji je također odigrao pet utakmica u deset dana. Na kraju krajeva igramo na domaćem terenu i nemamo pravo na grešku.”

Amar Gegić je izjavio: “Težak period je iza nas u kojemu smo se istrošili, ali i došli do bitnih pobjeda. Moramo se maksimalno koncentrirati na utakmicu protiv Osijeka i ući u utakmicu s jednim ciljem, a to je pobjeda. Moramo ispoštovati dogovore iz svlačione i onda se svakako možemo nadati pobjedi na domaćem terenu.”

#HejaHejaCibosi