Košarkaši Cibone uvjerljivo su slavili u Draženovom domu protiv ekipe KK Dubrava Furnir rezultatom 124-60. Bila je to prva utakmica za Cibose nakon dvotjedne stanke te prva utakmica na čelu ekipe za trenera Gašpera Okorna. Unatoč turbulentnom periodu momčad je došla do pobjede i dala naslutiti povratak u formu. Vrijedi spomenuti odlične nastupe povratnika Nathana Reuversa te debi mladog talenta Luke Krajnovića kojeg je klupa bodrila pri svakom dobrom potezu.

Statistički se istaknuo već spomenuti Nathan Reuvers (8sk, 1as, 1blk) sa 24 poena, Mateo Drežnjak (4as, 3ukr) dodao je 21, dok je Jose Vildoza (3sk, 5as) postigao 11 poena.

Nakon utakmice trener Gašper Okorn izrazio je zadovoljstvo ovakvim debijem: “Moram reći prvo da mi je svejedno s kojom razlikom smo pobijedili, samo me zanimalo kako će ekipa reagirati i funkcionirati. Radimo tek 2 dana zajedno i svi su tek izašli iz izolacije. Dosta još tu ima grešaka i prostora za napredak, ali se vidi da smo bili svježi i gladni košarke. Sve to kada se skupi donosi ovakav rezultat i apsolutno sam zadovoljan već plasmanom u polufinale.”

Nathan Reuvers je također bio zadovoljan: “Bitna utakmica u kojoj smo morali izboriti ulazak u polufinale i u kojoj smo se svi vratili iz izolacije. Privikavamo se još na novog trenera, ali reakcija je zasada odlična kao što rezultat pokazuje i sada moramo raditi na kemiji i uigravanju. Zadovoljan sam s nastupom ekipe kao i sa svojim, ali najbitnije je da smo se vratili s pobjedom.”

#HejaHejaCibosi