Košarkaši Cibone u petak, 20. svibnja, otvaraju polufinalnu seriju HT Premijer lige protiv Gorice na domaćem terenu. Utakmica se igra u Draženovom domu od 20 sati. Prvotni termin koji se trebao igrati u 19 sati no zbog utakmice drugog para pomaknut je u novi termin, ulaznice kupljene s terminom u 19 sati vrijede i za novi termin. Iste se mogu nabaviti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Prijenos možete pratiti na HKS TV-u!

“Čestitam Gorici i treneru Stračeviću na plasmanu u polufinale. Što se nas tiče mi smo na papiru favoriti, ali to moramo pokazati na parketu. Bez toga ne vrijede priče o favoritu, moramo ući bez podcjenjivanja u utakmicu jer Gorica nema pritisak favorita i igrati će opušteno. Biti ćemo agresivni i nametnuti svoj ritam od početka. Ako odigramo kao znamo i možemo mislim da možemo doći do pobjede.” -riječi su trenerra Gašpera Okorna

“Napokon je došlo i to polufinale te ogled s Goricom. Mi idemo korak po korak i u svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, sigurno da smo malo svježiji od Gorice koja je imala napetu seriju protiv Cedevite. No to ne mora ništa značiti, mi ih ne smijemo podcijenti i moramo ići na pobjedu.” -rekao je Danko Branković.

Ovim putem želimo pozvati sve navijače da u što većem broju dođu podržati Vukove na putu prema naslovu prvaka!!!

#HejaHejaCibosi