Prvu utakmicu četvrtfinalnog dvoboja HT Premijer lige protiv Furnira košarkaši Cibone započeli su pobjedom 98-76. U utakmici odigranoj u Draženovom domu Cibosi su cijelo vrijeme kontrolirali rezultat te je trener Okorn raspodjelio minutažu među svim igračima. Drugu pobjedu te prolaz u polufinale Vukovi će tražiti u petak od 20 sati u SD Dubrava.

Najbolji strijelac utakmice bio je Mateo Drežnjak s 14 poena uz 3 asistencije, Danko Branković postigao je double-double učinak s 12 ubačaja i 11 skokova, dok je Jose Vildoza isporučio 11 poena. Treba svakako spomenuti i mladog Luku Krajnovića koji je dodao 10 poena i 4 asistencije,

“Ne znam što da kažem, pobijedili smo, jedina pozitivna stvar je da vodimo 1-0 u seriji jer smo favoriti. Još jedna dobra stvar je što smo iskoristili svih 12 igrača i nije bilo ozljeda. No, neke stvari su bile loše, dopustili smo Furniru 22 skoka u napadu i 50 ukupno, mene od toga boli glava i ova utakmica mi je donijela više pitanja nego odgovora”– nakon pobjede izjavio je Gašper Okorn.

“Od početkla smo ušli jako u utakmicu sa serijom od 10-0 i uzeli tako kontrolu nad ritmom. Kasnije smo krenuli laganije da ne bi došlo do ozljeda, bilo je dosta i grešaka u nekim momentima no to ćemo nastojati ispraviti kako bi bili još bolji.”– rekao je Mateo Drežnjak nakon utakmice.

#HejaHejaCibosi