Košarkaši Cibone u 18. kolu AdmiralBet ABA lige ugostiti će ekipu Studentskog Centra u KC Dražen Petrović. Utakmica se igra u subotu, 29. siječnja, od 19 sati. Nakon uspješnog debija trenera Okorna u Kupu biti će ovo prvi regionalni izazov za Vukove na čelu s novim trenerom. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te su gledatelji u obavezi nositi masku za vrijeme boravka u dvorani.

Sa nama je utakmicu prokomentirao trener Gašper Okorn: “Tek je 5 dana rada iza nas tako da su dečki jako motivirani i odlično rade. To treba prenijeti i na utakmicu, još je puno fokusa na oprezu da ne dođe do preopterećenja nakon prisilne pauze. Moramo ići na pobjedu protiv Studentskog Centra, dobro smo analizirali protivnika, ali primarno gledamo sebe i svoju igru. Moramo vratiti agresivnost i energiju s početka sezone i zasada idemo korak po korak u tom smjeru.”

Amar Gegić je dodao: “Očekuje nas fizički zahtjevna utakmica, znamo otkuda nam prijeti najveća opasnost i mislim da smo se dobro pripremili. Ukoliko ostvarimo sve što je trener zamislio i fizički budemo na potrebnoj razini možemo se nadati pobjedi na domaćem terenu.”

#HejaHejaCibosi