Igrači Cibone u 14. kolu HT Premijer lige gostuju kod ekipe Gorice. Utakmica se igra u petak 10. prosinca od 18 sati uz prijenos na drugom programu HRT-a. Biti će to već četvrta utakmica Vukova u tjedan dana koji nastavljaju sa ubrzanim ritmom.

Svoju najavu sa nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “Još jedna utakmica u seriji utakmica koje smo imali u zadnjih tjedan dana. Ekipa Gorice svakako ima kvalitetu i može odigrati dobro. Posebno su opasni na domaćem terenu, promijenili su i trenera, ali to nije utjecalo previše na njihovu igru. Biti će potrebno puno truda, koncentracije i pripreme da odigramo utakmicu onako kako mi želimo. Unatoč tome što imamo samo jedan dan za pripremu nadam se da ćemo biti na pravoj razini u petak.”

Od igrača svoje viđenje je podijelio Mateo Drežnjak: “Igramo u ritmu utakmica koje se odigravaju svaki drugi dan. Nemamo baš previše vremena za pripremu i prilagodbu na protivnika. Igrali smo već s Goricom pa znamo koje su njihove prednosti, a što nedostaci. Uz pravi pristup kao protiv Splita i dovoljno koncentracije možemo se nadati dobrom rezultatu.”

#HejaHejaCibosi