Košarkaši Cibone, na gostovanju, pobijedili su ekipu Gorice rezultatom 70-76. Kako je i najavljivano Gorica je odigrala jednu jako dobru utakmicu, ali Vukovi su znali se nositi s domaćinom i na kraju odnijeti pobjedu. Bitna je to utkmica bila za raspoloženje ekipe prije utakmice protiv Budućnosti u nedjelju. Gorčina ostaje zbog ozlijede kapetana Roka Prkačina koji je osjetio bol u gležnju te se nadamo da će biti spreman za nedjelju.

U redovima Vukova najbolji je bio Danko Branković (5sk, 2as) sa 21 ubačajem, Lovro Gnjidić (4sk, 3as) potvrđuje dobru formu sa 17, a Jakov Mustapić (6sk, 4as) postigao je 9 poena.

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je rekao: “Čestitam igračima na pobjedi jer je to bitno, ali s druge strane me brine ozlijeda Roka Prkačina. Važnije od pobjede mi je da je s njim sve kako treba biti. U ovom ritmu igranja svaka 2 dana pronalazimo način da pobjeđujemo i zato mogu biti zadovoljan.”

Lovro Gnjidić: “Gorica je uvijek nezgodna, pogotovo na gostovanju. Mi smo malo ležerno ušli u utakmicu, nismo bili pravi i Gorica je to znala iskoristiti. Kasnije smo odigrali bolje, odvojili se i na kraju došli do pobjede.”

#HejaHejaCibosi