Košarkaši Cibone odigrati će u nedjelju 11. kolo AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti Voli. Utakmica se igra u KC Dražen Petrović s početkom u 19 sati. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka same utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu.

Svoju najavu s nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “U goste nam dolazi jedan od favorita za osvajanje naslova. Sjajno su vođeni na čelu s trenerom Džikićem. Imaju puno dobrih i iskusnih individualaca, situacija s nekim izostancima je dovela do toga da pokažu kvalitetu i sa skraćenom rotacijom. Očekujem da utakmica bude lijepa za oko, mi smo imali četiri utakmice u šest dana, ali smo mladi i dobro ćemo se pripremiti. Imamo veliki motiv odigrati dobro protiv favorita i nadam se dobroj utakmici svoje ekipe”

Jakov Mustapić je rekao slijedeće: “Budućnost stiže nakon velike pobjede u Eurocupu. Oni su svakako jedni od favorita za osvajanje lige, pa tako i sutra protiv nas. Predvođeni su sjajnim Cobbsom, na nama je da zaustavimo njihove nositelje igre i da fizički budemo prisutni te energetski pariramo i možda tu imamo priliku.”

#HejaHejaCibosi