Igrači Cibone u 11. kolu Admiralbet ABA lige poraženi su od Budućnosti rezultatom 73-80. Odličnu utakmicu su odigrali Vukovi bez kapetana Roka Prkačina te su na kraju ipak ostali bez energije za potpuni preokret. Bila je to čak peta utakmica Cibosa u tjedan dana.

Danas se statistički istaknuo Nathan Reuvers (3sk) sa 14 poena, Danko Branković (7sk, 2as) danas u ulozi kapetana dodao je 13, dok je Krešimir Radovčić (1sk, 2as) ubacio 12 poena.

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je rekao: “Prije svega čestitam svojim igračima iako to nije možda prvo što bih trebao reći. Izdržali su pet utakmica u tjedan dana. Također čestitke ekipi Budućnosti koja radi sjajan posao predvođena odličnim trenerom Aleksandrom Džikićem. Presudili su opet neki naši promašeni otvoreni šutevi, posebno trice i slobodna bacanja. Drago mi je također da ozlijeda kapetana Prkačina nije teže prirode i želim mu brz oporavak.”

Trener gostiju Aleksandar Džikić bio je zadovoljan pobjedom, ali pohvalio je i Vukove: “Bilo je teško, to smo i očekivali. Pohvale ekipi Cibone, ne znam gdje nalaze tu energiju, ovo im je bila peta utakmica u tjedan dana. Čak su bili i bez kapetana Prkačina. Mi smo također pogođeni ozlijedama, bilo nas je devet, ali smo odigrali dobro i upisali pobjedu. Ne znam do kada ćemo imati ovaj kontinuitet pobjeda, ali nadam se što dulje.”

#HejaHejaCibosi