Košarkaši Cibone nakon uvjerljive pobjede protiv Krke u subotu gostuju kod Borca u Čačku. Utakmica se igra u sklopu 8. kola AdmiralBet ABA lige i počinje u 17 sati uz prijenos na Arena Sport kanalu 1.

Svoju najavu utakmice dao je trener Vladimir Jovanović: “Sigurno da je gostovanje u Čačku jedno od najizazovnijih u cijeloj ligi. To je grad košarke, ekipa Borca je također jako kvalitetna i trener Marko Marinović već neko vrijeme radi odlično s ekipom. Znamo da su kvalitetniji od rezultata u zadnje vrijeme. Trebati će nam puno koncentracije i motivacije da odradimo utakmicu kako smo je pripremili. Nadam se da ćemo odigrati dobru košarku i da ćemo doći u priliku odlučivati o rezultatu kako utakmicu bude išla prema kraju.”

Kapetan Roko Prkačin rekao je: “Ulazimo u novu utakmicu nakon velike pobjede protiv Krke. Biti će to teška utakmica pred odličnom publikom u Čačku. Oni su jako kvalitetna ekipa i sigurno da moramo biti na visokoj razini. Ako ispoštujemo sve što trener traži od nas i prenesemo rad s treninga u igru možemo se nadati dobrom rezultatu.”

#HejaHejaCibosi