Košarkaši Cibone su u 8. kolu AdmiralBet ABA lige igranoj u Čačku svladali ekipu Borca rezultatom 59-62. Bila je to čudna utakmica, ispresijecana sudačkim provjerama i s puno neobičnih situacija. Unatoč svemu naši mladići izvukli su svoju petu pobjedu ove sezone u regionalnom natjecanju i tako nastavljaju s odličnim nastupima ove sezone.

Danas se istaknuo mladi Lovro Gnjidić (8as, 5sk) sa 19 poena i nekoliko atraktivnih poteza, Mateo Drežnjak (1as, 7sk) dodao je 11, dok je Ivan Majcunić (2sk) ubacio 10 poena uz dvije jako bitne trice.

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je rekao: “Čestitam svojim igračima na pobjedi. Ovo je bila izuzetno nervozna utakmica s puno promašenih šuteva i izgubljenih lopti. Sigurno nije bila oku ugodna za navijače no pobjeda se piše. Mi smo imali probleme u samoj pripremi utakmice jer su nam čak 2 playmakera, Jose Vildoza i Krešimir Radovčić, u nekim ozljedama. Već sutra igramo u Osijeku od 17 sati i mislima smo tamo. Također želim Borcu sve najbolje u nastavku sezone.”

Trener Borca, Marko Marinović: “Nismo uspjeli zatvoriti utakmicu na pravi način. težak je ovo poraz za nas jer imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. Ne mogu reći da se igrači nisu trudili, ali donosili su neke odluke koje su bile krive. Idemo dalje raditi i nadamo se da će biti bolje. Čestitam Ciboni na korektnoj utakmici i pobjedi i zaista im želim sve najbolje u nastavku sezone.”

Iduću utakmicu Vukovi igraju već sutra u Osijeku protiv domaćih Vrijednosnica od 17 sati.

#HejaHejaCibosi