Vukovi su u 7. kolu AdmiralBet ABA lige uvjerljivo slavili protiv Krke rezultatom 90-52. Bila je to utakmica u kojoj su naši igrači od početka nametnuli svoj ritam uz tricu od čak 61,9%. Ovo 4 pobjeda Cibone u regionalnom natjecanju te iduću utakmicu igraju protiv Borca u Čačku.

Danas je najbolji bio kapetan Roko Prkačin (4sk, 1as) sa 14 poena, Nathan Reuvers (4sk, 4blk) i Toni Nakić (2sk, 1as) dodali su po 11, dok su Antonio Vranković (4sk, 1as) i Lovro Gnjidić (4sk, 4as) ubacili po 10 poena.

Trener Cibone Vladimir Jovanović nakon utakmice je izjavio: “Ova utakmica bila je važna za nas iz više razloga. Jedan je bio taj da prekinemo negativni niz, a drugi da vidimo da možemo i ovako igrati sa puno energije i koncentracije. Na neki način da se vratimo na prethodna naša izdanja kada smo igrali dobro. Danas se vidjelo koliko Lovro Gnjidić znači za ovu momčad, ali svaki igrač nam znači, nemamo mi taj luksuz da kada nam netko izostane ne osjetimo to. Čestitke mojim dečkima i nadam se da ćemo tako i nastaviti.”

Trener gostiju Dalibor Damjanović: “Ovo je bilo očekivano teška utakmica za nas. Mi smo od subote imali 4 utakmice i uz to su nam falili neki igrači. Također Cibona je bila jako motivirana nakon nekih poraza i morali su odigrati jednu onako kako znaju. Čestitam im iako ovo nije realna slika i mi ćemo svakako biti bolji.”

#HejaHejaCibosi